Annonce
Danskerne er blevet mere vilde med nem mad og hurtige opskrifter. Det mærkes blandt andet i Kvickly Ringkøbing, hvor slagter Martin Libner har gjort det nemt at finde de hurtige retter. Foto: Johan Gadegaard
Ugeavisen Ringkøbing

Langt færre laver mad fra bunden af

Færre danskere går op i at lave mad fra bunden af. Det har supermarkederne opdaget. Og heldigvis er kvaliteten af den nemme mad steget i takt med at udbuddet er blevet større.
Annonce
  • Danskerne er blevet mere vilde med nem mad og hurtige opskrifter. Det mærkes blandt andet i Kvickly Ringkøbing, hvor slagter Martin Libner har gjort det nemt at finde de hurtige retter. Foto: Johan Gadegaard
  • Det er både unge og ældre, der har taget de hurtige retter til sig. Foto: Johan Gadegaard
  • Social- & sundhedsassistent Dorte Jacobsen, Ringkøbing køber en eller to gange om måneden nem mad i Kvickly i Ringkøbing. - Det sparer jo tid i køkkenet, når man gør det, så det er smart, hvis man en aften har lidt travlt, siger hun. Foto: Johan Gadegaard
  • I dag kan man få en færdigsnittet salatblanding med tilhørende dressing til ethvert behov i for eksempel Kvickly i Ringkøbing. Foto: Johan Gadegaard
  • Slagter Bjarne Nielsen oplever også en øget interesse efter de nemme retter, der er klar til ovnen. Foto: Mads Dalegaard
Ugeavisen Ringkøbing

Alsang på Torvet og varme hveder i Kirkehuset

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Sabine Lemire - Forfatterforedrag for børn i 4. klasse

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Vær med når dyrene slippes løs i Naturbydelen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Gåtur ad stierne i Vedersø Klit

Ugeavisen Ringkøbing

Stillegudstjeneste i Ringkøbing Kirke

Ugeavisen Ringkøbing

'Jeg hedder Joop' - En autentisk fortælling om at være krigsbarn

Ugeavisen Ringkøbing

Aftencafé med fællessang og varme hveder

Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag: Har naturen plads til alle?

Ugeavisen Ringkøbing

Klimahandledag på Naturkraft

Annonce